Dölj ditt besök

Ibland vill man inte att någon ska kunna se vilka webbplatser man varit på och vad man använt webben till.

Om du snabbt vill lämna webbsidan du just nu besöker, kan du göra det genom att klicka där det står ”exit”. Då kommer du till en vanlig söksida på Google.

Om du inte vill att någon ska veta vilka webbplatser du har varit på måste du ta bort de spår du lämnar efter dig på datorn om det är fler som använder datorn. Detta kan man göra på flera sätt.

Här hittar du Information om hur du döljer ditt besök:
http://www.umo.se/Om-Umo/Att-dolja-sitt-besok