Kontakt

Faqja kryesore Dina Rättigheter në radhë të parë u drejtohet personave që janë pa dokumente dhe janë ose jetojnë në Västra Götaland. Qëllimi kryesor i faqes kryesore të internetit është që të sigurojë informacion në lidhje me të drejtat tua dhe se si ti mund të marrësh ndihmë dhe përkrahje në qoftë se ti i je ekspozuar dhunës, kërcënimit me dhunë, abuzimit dhe / ose diskriminimit. Faqja gjithashtu përmban informacione të tjera të dobishme për ty që je pa dokumente.

Prapa kësaj faqeje  të internetit është Qendra për të Drejtën e Göteborgut – kundër diskriminimit në bashkëpunim me Punëtorët e socialit për Aksionin Social, Interfem dhe Fushatën.

Göteborgs rättighetscenter – mot diskriminering

Första Långgatan 30
413 27 Göteborg
Telefon: 031-788 44 20
E-post, rådgivning: radgivnin@grc.se

Interfem

info@interfem.se
www.interfem.se

Ain’t I a Woman

www.aintiawoman.se
info@aintiawoman.se

Socialarbetare för Social Aktion

www.socialaktion.wordpress.com
sfsa@live.se

Fields marked with a * are required